WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016

Kizárólag Microsoft Partnereken keresztül
Azonnal Elektronikus kézbesítés (ESD) 0-24 
Szoftverlicenc tanúsítvány + Számla
Hivatalos letöltési elérhetőség a Microsofton keresztül
100%-ban Online / Telefonon aktiválható
(Segédlettel és Támogatással)

Kizárólag Microsoft Partnereken keresztül

Azonnali Elektronikus Kézbesítés 0-24

Számla + Szoftverlicenc szerződés

Hivatalos letöltési elérhetőség (Microsoft)

100%-ban Online / Telefonon aktiválható

25,000Ft

  • Átvihető licenc (online aktiválás)
  • 1 licenc csak 1 eszközön használható
  • Lejárati dátum nélküli licenc
  • Szinte Bármilyen PC-vel kompatibilis

 

Licenc típusa: Teljes verzió
Disztribúció formája: Mennyiségi (OLP, EA, MAK vagy hasonló), Elektronikus tanúsítvány
Másodlagos szoftver: Igen, az összes szükséges dokumentumot az EU jogszabályaival összhangban szállítjuk
Licenc érvényessége: Életre szóló
Licenc átvihetősége: Átvihető
Telepítési eljárás: Telepítés a gyártó telepítőfájljából (a fájl letöltéséhez linket biztosítunk)
Architektúra: 32/64 bit
Nyelv: Több nyelvű

A Windows 10 Enterprise LTSB 2016 

A Windows 10 speciális verziója, amely lehetővé teszi az üzleti ügyfelek számára, hogy kihasználják a funkciófrissítések előnyeit. Bizonyos számítógépes rendszerek számára készült, amelyek éveken át szervizfrissítést igényelnek, de nem sok Windows 10 alkalmazást használnak. Ide tartoznak az ATMS, az értékesítési rendszerek vagy az orvosi berendezéseket vezérlő számítógépek. Az ilyen számítógépek általában csak egy meghatározott és fontos feladatot hajtanak végre. Ezért nincs szükségük a klasszikus irodai számítógép elengedhetetlen funkcióinak frissítésére.

Stabil és biztonságos operációs rendszer a vállalkozások számára

A Windows 10 Enterprise LTSB  rendszert futtató számítógépeknek a lehető legstabilabbaknak és a külső fenyegetésekkel szemben védettnek kell lenniük. A felhasználói felület változásai ezeknek az eszközöknek nem sokat számítanak. Ezen okok miatt az LTSC vagy az LTSB licencmodell megakadályozza, hogy a számítógépek közös szolgáltatásfrissítéseket kapjanak. Csak a rendszeres szervizfrissítéseket naplózza a biztonság érdekében. Tehát a Windows 10 olyan verziója, amely nem tartalmaz alkalmazást, áruházat, Cortana-t és Edge-t. A Windows 10 Enterprise LTSB tehát nem mindennapi irodai használatra szánt rendszer.

Változat hosszú távú támogatással

Az LTSB a "Hosszú távú karbantartási részleg" rövidítése, mivel a Windows operációs rendszerek részlege, 10 évig tartó szolgálattal. Ebből 5 év a szokásos időszakra szól, további 5 év pedig meghosszabbításként vásárolható meg. 2018/2019-ben a szolgáltató ipar neve "Long Term Servicing Channel" (LTSC) névre változik. Az irodában elterjedt "féléves szolgáltatási csatornával" ellentétben a funkciókat soha nem frissítik az LTSC-n keresztül. Ehelyett két-három évente kiadják az LTSC operációs rendszer új verzióját. A felhasználók választhatnak, hogy frissítenek-e erre a verzióra, vagy akár 10 évig maradnak az eredeti megvásárolt verziónál. A saját informatikai munkatársak munkaterhelése ezért a Windows 10 Enterprise LTSB segítségével minimalizálható.

Karcsú operációs rendszer architektúra felesleges alkalmazások nélkül

A Windows 10 Enterprise LTSB minden új verziója támogatja az új processzorokat. Ezt garantálja az elismert operációs rendszerek gyártói által követett "Standard támogatási irányelv". Ebben az értelemben mindig lesz egy üzleti operációs rendszer verzió, amely megfelel az újonnan kifejlesztett processzoroknak. Az LTSB kiadás ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Windows 10 Enterprise Service Channel féléves verziója. Az emberi alapú PC-alkalmazások, például az Outlook Mail, a Naptár, a OneNote, az Időjárás és az Üzenetek azonban elmaradtak. A Windows 10 LTSC növeli a számítógépek teljesítményét például gépi vezérlés, telefonos rendszerek, beágyazott rendszerek ATM-ekben vagy kioszkokban.

Frissített licencminták

Néha a Windows 10 Enterprise LTSB 2019 N-re "Windows 10 1809" néven is hivatkoznak. Ez az informatikai szakmai döntéshozók számára áttekintést nyújt a Windows 10 sokféle verziójáról. Ezenkívül 2018-ban a "windows" gyártója "féléves csatorna" formájában egyesítette "Current Branch" és "Current Branch for Business" előfizetési modelljeit. Ugyanakkor az LTSB lett az LTSC. A hosszú távú szolgálat elve azonban továbbra is érvényes. A ritkább frissítések kevesebb változást jelentenek, amelyek destabilizálhatják a számítógép rendszerét. Az informatikai személyzet kevesebb munkát végez, és más feladatokra fordíthatja idejét. A kisebb alkalmazásméret azt is jelenti, hogy kevesebb egyedi szoftverprobléma okozhatja az egész rendszer összeomlását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.