Fizetés és Szállítás

Fizetés és Szállítás

Fizetés

PayPal ikon Masterkeys

PayPal

Ha ezt az opciót választja, a rendelés leadását követően Ön, automatikusan átirányításra kerül a PayPal aloldalára, ahol biztonságosan és könnyedén, regisztrálás nélkül a bankkártya adatainak megadásával tud fizetni. A tranzakció azonnal lefut, ha az adatait helyesen adja meg. Bármilyen problémába ütközne, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Banki átutalás ikon Masterkeys

Banki átutalás

Ha ezt az opciót választja, a rendelése leadását követően, megjelennek az átutaláshoz szükséges információk. Ezeket az információkat a rendelés leadását követő űrlapon, és emailben is megküldjük. A problémamentes átutalás érdekében kérjük, hogy a vásárolt termék/termékek összegét 1Ft-ra pontosan adja meg (ahogy a rendelésben szerepel), illetve a közleményben tüntesse fel a rendelése számát, és a rendelésben megadott nevet. Mivel a bankok között érvényes 24 órás azonnali átutalás van érvényben, így hasonlóan gyorsan működik a fizetés és kézbesítés, mint kártyás fizetés esetén.

Szállítás

Fizetés és szállítás Ikon Masterkeys

Elektronikus Szoftver Kézbesítés (email)

A megvásárolt szoftverlicencet és a szükséges dokumentumokat minden esetben online küldjük az ügyfél által megadott email címre, az összeg kiegyenlítését követően. A kézbesítés 0-24, az év mind a 365 napján, zavartalanul működik.

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0