WINDOWS 10 EDUCATION

Kizárólag Microsoft Partnereken keresztül
Azonnal Elektronikus kézbesítés (ESD) 0-24 
Szoftverlicenc tanúsítvány + Számla
Hivatalos letöltési elérhetőség a Microsofton keresztül
100%-ban Online / Telefonon aktiválható
(Segédlettel és Támogatással)

Kizárólag Microsoft Partnereken keresztül

Azonnali Elektronikus Kézbesítés 0-24

Számla + Szoftverlicenc szerződés

Hivatalos letöltési elérhetőség (Microsoft)

100%-ban Online / Telefonon aktiválható

14,000Ft

  • Átvihető licenc (online aktiválás)
  • 1 licenc csak 1 eszközön használható
  • Lejárati dátum nélküli licencek
  • Szinte bármilyen PC-vel vagy laptoppal kompatibilis

 

Licenc típusa: Teljes verzió
Disztribúció formája: Kereskedelmi (Retail); elektronikus tanúsítvány
Másodlagos szoftver: Igen, az összes szükséges dokumentumot az EU jogszabályaival összhangban szállítjuk
Licenc érvényessége: Életre szóló
Licenc átvihetősége: Átvihető
Telepítési eljárás: Telepítés a gyártó telepítőfájljából (a fájl letöltéséhez linket biztosítunk)
Architektúra: 32/64 bit
Nyelv: Több nyelvű

 

Windows 10 Education iskolák és oktatási intézmények számára

A Windows 10 Education operációs rendszer tökéletes választás a világ legfontosabb Microsoft operációs rendszeréhez, hangsúlyt fektetve az iskolákra és más oktatási intézményekre. A szoftver a Windows 10 Pro üzleti verziójára épül, és hasznos funkciókkal bővíti tantermek és általános tantermek tervezéséhez. Ismerős és felhasználóbarát tanulási környezetet teremt, és optimális felkészülést kínál mindenféle előadásra a feladatok és a biztonság szempontjából.

Új funkciók használata a Windows 10 Education alatt

Mint a Windows 10 összes változata, a verzió is sok új funkcióval rendelkezik. A fő hangsúly a PC-k és a laptopok, valamint a mobil eszközök, például az okostelefonok és az érintés funkcióval ellátott táblagépek egyszerűbb kezelésére és kezelésére irányult. Az intelligens indítási menü lehetővé teszi, hogy mindenféle alkalmazást az Ön igényei szerint válogasson és jelenítsen meg.

A virtuális asztali számítógépek elve miatt a Windows 10 rendszerben történő munkavégzés már nem egy felületen zajlik. Ez segít a tanároknak abban, hogy egyértelműen megkülönböztessék az információs anyagot saját tartalmuktól, és néhány kézmozdulattal egyértelműen felhívják őket. A Windows 10 más verzióihoz hasonlóan a Cortana hangszolgáltatáson keresztül is lehívhatók funkciók és információk.

Szoftverengedélyezés lehetséges egész iskoláknak és az egyes tanároknak is. Ebben az esetben az operációs rendszer használható az egyes eszközökön, amelyeket a tanár használ a tanításhoz. Teljes távoli asztali támogatás áll rendelkezésre széles és sokoldalú használatra, eszköztől függetlenül.

Ami a biztonságot illeti, a Windows 10 Device Guard verziója átfogó adatbiztonsági csomagot kínál. A BranchCache optimalizálja az adathálózati forgalmat, ami különösen hasznos a nagyobb iskolákban, ahol sok a taneszköz. A Windows to go operációs rendszer támogatása lehetővé teszi az operációs rendszer átvitelét flash meghajtón vagy más adathordozón keresztül.

Különbségek a Windows 10 más verzióival

Az oktatási változat nagyjából összehasonlítható az Enterprise változattal a Windows 10 Pro operációs rendszerrel. Olyan kisvállalkozások számára készült, amelyek funkcionális hálózatot szeretnének létrehozni a gyors és biztonságos adatcsere érdekében. Ezek a követelmények az iskolákban, az egyetemeken és más oktatási intézményekben is felmerülnek.

Az oktatási szektor speciális alkalmazásai nélkül az oktatási és a vállalkozási rendszerek felszereltsége megegyezik. A Pro verziótól elsősorban a következő jellemzőkben tér el:

- BranchCache
- Start képernyő vezérlés csoportok számára
- AppLocker a nem kívánt háttérprogramok megakadályozásához
- Közvetlen hozzáférés

A közvetlen hozzáférés biztonságos és funkcionális hozzáférést biztosít a terepi dolgozók számára saját hálózatukhoz okostelefonokon és más eszközökön keresztül. Az iskolák és egyetemek számára is hasznos, ha a tanárok otthonról szeretnék elérni az iskolahálózat tartalmát. További biztonsági szempontként a Windows 10 Education N kínál egy Bitlocker funkciót, például a Pro verziót, amely lehetővé teszi a merevlemezek titkosítását.

Használja ki az átfogó technikai támogatás előnyeit a "Windows mint szolgáltatás" szolgáltatás részeként

A "Windows as a Service" koncepció új a Windows 10 család számára. Rendszeres időközönként a Microsoft fejlesztői új funkciókat bocsátanak ki, hogy megakadályozzák a nagyobb frissítéseket vagy az új verziókká történő átalakításokat. Ezek a funkciók a számítógépes technológia funkcióinak és területeinek széles skáláját fedik le, és részben választhatóak. Ez lehetővé teszi a tanárok és más Windows 10 Education N felhasználók számára, hogy szabadon eldönthessék, mely alkalmazásokra van még szükség az előadások megszervezéséhez és lebonyolításához.

A tanítás minőségének javítása a speciális alkalmazásoknak köszönhetően

A Microsoft funkcióitól függetlenül a Windows 10 Education felhasználóinak lehetőségük nyílik külön-külön bővíteni további alkalmazásokkal. A jelenlegi alkalmazások mellett a Microsoft számos speciális alkalmazást kínál oktatási intézmények számára. Először is érdemes megemlíteni a Minecraft speciális változatát, amely minden korosztály diákjait kreativitásra, szervezettségre és kommunikációra ösztönzi.

Egy másik koncepció a Microsoft MakeCode használata, amely egyszerű opcióként gyakorlati programozást biztosít még fiatal korosztályokban is. A forráskóddal történő tiszta lineáris programozás mellett olyan területek fejlesztése kerül előtérbe, mint a mechanika, a technológia és a gépipar. Az oktatási verziót kifejezetten erre a célra tervezték, a releváns alkalmazások közül sok nem kereskedelmi.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WINDOWS 10 EDUCATION” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WINDOWS 10 EDUCATION” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.