Miért a MasterKeys?

Miért a MasterKeys?

Család ikon Masterkeys

5+ Éve a piacon

2016 óta ügyfeleink szolgálatában, 99.8%-os elégedettségi mutatóval

Kompatibilitási ikon Masterkeys

Átlátható és Jogtiszta

Európai Uniós jogszabályok szerint működünk

Repeat once ikon Masterkeys

Csak 1x kell megvenni

Örök érvényű szoftverlicencek, hivatalos Microsoft disztribútoroktól

Megbizhatosag ikon Masterkeys

Fő profilunk a Microsoft termékek forgalmazása, ezért az évek során folyamatosan azon dolgoztunk, hogy a lehető legjobb beszállítói hálózattal rendelkezzük. 2022-től eljutottunk arra a szintre, hogy többségében Új FPP Retail tehát kizárólag original kereskedelmi forgalmú licenceket forgalmazunk. 

Ezen típusok alól kivételt képeznek azok a szoftverlicencek, melyeket vagy nem lehet, vagy kizárólag Újrahasznosítás útján (Refurbish) tudjuk beszerezni ügyfeleink számára.

Ezért tudunk a piacon jóval kedvezőbb feltételeket biztosítani versenytársainknál, teljes jogi garancia vállalás mellett.

Minden tőlünk vásárolt szoftverlicenchez a következő dokumentumokat biztosítjuk:

 • Elektronikus számla
 • Szoftverlicenc szerződés
 • Szoftverlicencet tartalmazó dokumentum
 • Telepítési és Aktiválási segédlet

Az általunk forgalmazott szoftverlicencekre nem vonatkozik aktiválási időkorlát, kivételt képeznek azok a speciális szoftverlicencek, melyeket a gyártó is kizárólag időkorlát ellenében bocsájt kereskedelmi forgalomba.

Ezek a szoftverlicencek speciális igényekre vonatkoznak, általában szervezethez kötöttek.

Élettartam Jogi Garanciát vállalunk a tőlünk vásárolt szoftverlicencekre és további 1 Év teljeskörű szoftvergaranciát, amely a szoftver aktív működésének fenntartására szolgál.

Ezen felül lehetősége van Kiterjesztett Garancia szolgáltatásunk igénybevételére, amely akkor lehet hasznos, ha szoftverlicence elveszne, vagy éppen nem sikerült leválasztani a korábbi hardverről. Ilyen esetben a megfelelő dokumentációk kitöltését követően biztosítunk cserelicencet további 1 vagy 2 Éven belül.

A Biztonság garantált!

 • Szoftveraudit esetén is hivatalos
 • Frissítések és Aktív szolgáltatások
 • Mennyiségi kedvezmények
 • Dedikált Ügyfélszolgálat 100%-os hibaelhárítási arány

Ha NEM a MasterKeys?

Mik a kockázatok?

Miért a Masterkeys ikon

Az ilyen típusú szoftverlicencek az MSDN hálózatról illegálisan kinyert mennyiségi szoftverlicencek, melyek kifejezetten belső használatra, fejlesztőknek elérhetőek. A Microsoft folyamatosan tiltja ezeket a licenceket! Ha ilyen licencet vásárol, Ön is részt vesz az illegális tevékenységben! Garanciát pedig sohasem biztosít a forgalmazó!

Azzal, hogy Ön kap számlát a szoftver vásárlásról, csak a vásárlást tudja megerősíteni, azonban egy esetleges Szoftver audit ellenőrzésen, ahol visszafejtik a szoftver előéletét, azonosítható az illegális licenc típus, és súlyos bírságokra számíthat. Szoftverlicencszerződést nem biztosít a forgalmazó.

Amennyiben a „legálisnak” hirdetett szoftverlicenc valamilyen időkorláthoz van kötve az aktiválást illetően két opció kerülhet számításba.

Ha fejlesztői licencről beszélünk, melyek értékesítése a Microsoft Általános Felhasználói Szerződése alapján nem megengedett.

Ha olyan Mennyiségi Licencekről beszélünk, melyek MSDN hálózatról vagy más szürke / fekete forrásból származnak, így az értékesítő ugyan azt a szoftverlicencet, többször értékesíti.

Az EU jogszabályók értelmében a Mennyiségi Licencek egyenkénti értékesítése engedélyezett, abban az esetben ha igazolható előélettel rendelkezik.

Bizonyára fontos, hogy szervezetén vagy vállalkozásán belül az adataik biztonságban legyenek.

Ha nem megfelelő forrásból vásárol szoftverlicenceket és szoftvereket, a következő lehetőségeket kell mérlegelnie: 

 • Céges adatai bárki számára elérhetőek, hiszen a különböző biztonsági frissítések nem érkeznek meg a szoftverhez,
  mert nincs érvényes digitális licence
 • Kétes forrásból származó szoftverek, rejtett vírusokat, adathalász szoftvereket tartalmazhatnak
 • KMSpico által aktivált rendszerek különböző sebezhetőségi pontokat hagynak, úgynevezett „Backdoor”-okat melyek lehetővé teszik a hozzáférést a szoftver, vagy rosszab esetben a teljes számítógép felett. 

Egy esetleges szoftveraudit esetén, egyértelműen azonosítható a nem megfelelő forrásból származó szoftver. 

Rendkívül súlyos pénzbírsággal jár, ezért nem érdemes kockáztatni. 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0