MasterKeys – GY.I.K – Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a hátránya annak, ha nem a MasterKeys-nél vásárolok?

Ha nem a MasterKeys-nél vásárol, úgy nem tudjuk garantálni a vásárolt szoftverlicenc minőségét és jogtisztaságát. A piacon lehet találni sokkal olcsóbb szoftver vásárlási megoldást, azonban a jogtisztaságot, az átláthatóságot, a megbízhatóságot egyetlen alacsony ár sem tudja pótolni!
Válassza a megfizethető megbízhatóságot a MasterKeys-el!

Velünk biztosra megy!

Miért a MasterKeys-től vásároljak?

A tőlünk megvásárolható szoftverlicencekre élettartam jogi garanciát vállalunk! 2016 óta foglalkozunk szoftverlicencek újraértékesítésével, ebből kifolyólag sikerült olyan megállapodásokat és Partnerségeket kötnünk olyan hivatalos disztribútorokkal, akiktől jogtisztán juthatunk hozzá kedvezményes árú licencekhez. Speciális esetekben a nem használt szoftverlicenceket, nagyobb cégektől felvásároljuk!
A Magyarországon megvásárolható szoftverlicencek közül rajtunk kívül csak néhány cég forgalmaz olyan licenceket, melyek előélete lekövethető, és egy szoftveraudit során gond nélkül átmegy az ellenőrzési szűrőn! Mielőtt vásárol, mindenképp ellenőrizze a szoftverek előéletét, és a forgalmazót!

Mivel igazolják a jogtisztaságot és a legalitást?

Minden megvásárolt szoftverlicenchez, az elektronikusan kiállított számlán (számlázz.hu által hitelesítve) kívül, szoftverlicenc tanúsítványt küldünk a licenc jogtisztaságának igazolására. (Átruházási szerződés, mellyel igazolja a szoftverlicenc megszerzésének jogszerűségét.)
Amennyiben olyan helyről vásárol, ahol nem biztosítanak Önnek ilyen dokumentációt, sajnos nem garantálható a szoftver jogtisztasága, és könnyedén letiltásra kerülhet, tehát kidobott pénz.

Miért ilyen olcsók a szoftverlicencek / licenc kulcsok?

Több mint 5 éve az a fő célunk, hogy jogtiszta szoftvereket biztosíthassunk a cégektől a magánszemélyekig mindenkinek. Az évekig tartó kemény és fáradságos munkánknak köszönhetően sikerült olyan lehetőségekhez jutnunk, amelyekkel még kedvezőbb feltételek mellett tudunk szoftverlicenceket újraértékesíteni!

Hogyan tudok fizetni?

Webáruházunkban pillanatnyilag 2 lehetőség van fizetés teljesítésére. 

Banki átutalással, illetve PayPal-on keresztül.

Banki átutalás: 
A korábban megszokott módon, az összeg pontosan kell megadni (1Ft-os pontossággal), a közleményben pedig a rendelés számát, és a rendeléskor megadott nevet kell rögzíteni. 

A bankok között érvényben lévő 24 órás azonnali átutalás végett az összeg könyvelése 2 óránál nem vesz több igénybe, így hasonlóan a PayPal fizetéshez, gyors kézbesítést tesz lehetővé. 

PayPal Bankkártyás fizetés: 

A PayPal rendszerén keresztül, amely 2020-ban is a legbiztonságosabb, és egyben világ szinten elismert online fizetési megoldás. 

PayPal fiók nélkül is igénybe lehet venni a szolgáltatást, egyedül a Bankkártya vagy Hitelkártya adatokra van szükség a tranzakció véglegesítéséhez, a fizetéshez. 

A vásárlót minden esetben védi a PayPal vásárlói védelme, így biztonságban van a az ügyfél pénze minden esetben! 

Megbízhatóságukat hogyan tudom ellenőrizni?

A biztonságos vásárlói élményt, és a biztonságos fizetési módot nemzetközi SSL tanúsítvánnyal biztosítjuk webáruházunkban.

A PayPal illetve TruestedSite certifikációk csak olyan webáruházak kaphatják, akik legalább 4 éves igazolt biztosnágos és problémamentes vásárlói élményt, és vásárlói elégedettséget, illetve megbízhatóságot képviselnek, visszamenőleg igazolt módon. 

Vásárlói elégedettség: Magánszemélyek esetében: 99%, Cégek illetve Vállalkozások esetében: 100%

Referenciáink megtekintése

A fenti linken megtekintheti referenciáinkat, ahol olyan cégekkel találkozhat, amelyekről már bizonyára Ön is hallot!

Állandó partnereink közé tartoznak továbbá:

– Különböző Informatikai vállalatok
– Magyarországi Önkormányzatok
– Oktatási Intézmények
– Magán vállalkozások
– Ruházati és Divat áruházak 
– Építőipari vállalatok
– Viszont eladók

A felsorolásból és a referenciákból egyértelmű, hogy minden piaci szegmensnek biztosítunk szoftverlicenceket, 100%-os megbízhatóság mellett!

Végezetül, a nemzetközi piacon is jelen vagyunk, kiszolgálva az Európai Uniós lehetőségeket!

WholeSaleKeys.eu

Mennyi garancia van a vásárolt szoftverekre?

A tőlünk vásárolt szoftverekre, típustól függően 6 hónap vagy 1 Év Garanciát, és élettartam jogi garanciát vállalunk.  

Mire vonatkozik a garancia?

A szoftverek garanciája a felhasználás időszerűségét gyorsítja. Ugyan nincs megkötés a szoftverlicencek felhasználására, nincs időkorlátja, azonban így tudjuk kiküszöbölni azokat az eseteket, amelyek jogtalan felhasználásból és/vagy nem hivalatos aktiválási metódusok kapcsán kialakulható tiltásból fakadhatnak.

Meddig tart a garanciális ügyintézés?

Jótállási igényét a lehető leghamarabb, halogatás nélkül kezeljük. Minden esetben 24-48 órán belül kivizsgáljuk az esetet, és döntést hozunk. Amennyiben 24-48 órán belül sem történik változás, úgy legkésőbb 30 munkanapon belül (A bejelentést követően) lezárjuk a folyamatot. Általában cserélni szoktuk a problémás szoftvereket, vagy adott esetben visszafizetjük a teljes vételárat. A folyamat akkor a leggyorsabb, ha minden általunk bekért adatot és információt, hiánytalanul időben eljuttat részünkre!  

Minként és hogyan tájékoztatnak az ügyintézés menetéről?

Lelkiismeretesen dolgozunk panasza elbírálásán és igyekszünk Önt folyamatosan tájékoztatni panaszának elbírálásáról. Számunkra nagyon fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért ennek érdekében mindent meg is teszünk!

Mennyi időn belül kell felhasználnom a vásárolt szoftverlicencet?

Az általunk forgalmazott szoftverlicencekre nincs kötelező érvényű időkorlát az aktiválásra / felhasználásra vonatkozóan. Bármikor felhasználhatóak tetszés szerint! 

Technikai Jellegű kérdések

Hogyan kapom meg a vásárolt szoftverlicencet?

A rendelés leadását követően, minden esetben digitális formában kerül sor kézbesítésre. Nagyon fontos, hogy a rendeléskor megadott email címet pontosan adjuk meg, hiszen erre az email címre mennek a rendelésével kapcsolatos értesítések, illetve a vásárolt szoftverlicenc valamint az elektronikus számla és a jogtisztaságot igazoló szoftverlicencsszerződés.

Mi a külnbség OEM és RETAIL szoftverlicenc között?

Az OEM szoftverlicenc általában együtt a számítógéppel érkezik, azonban az Európai Unióban ezen licencek újra értékesítése is megengedett. Az OEM licencek kötődnek az alaplaphoz, egy számítógépen használhatók fel, és csak speciális módon választható le a hardverről. 

A RETAIL szoftverlicenc, hardverfüggetlen, és hordozható licenc, bármikor újra és újra felhasználható idő vagy aktiválási korlát nélkül, de csak annyi eszközön/PC-n amennyit a szoftverlicenc engedélyez. 

Hogyan tudom telepíteni jogtisztán az adott szoftvert?

A szoftverlicencekhez minden esetben vagy hivatalos, a Microsoft szerverein keresztül elérhető letöltési linket biztosítunk, Microsoft fiók társítási lehetőséggel.

Bizonyos szoftvereknél a Microsoft nem biztosít külön letöltési elérhetőséget, ebben az esetben saját jogtiszta szoftverünket osztjuk meg ügyfeleinkkel, amelyek érintetlenek vírustól mentesek, beszerzésükre pedig jogtiszta körülmények között került sor. 

Ezen szoftverek csak a Webáruházunkban vásárolt szoftverlicencek igazolásával érhetők el. 

Nem kapott választ a kérdésre? Írjon nekünk!