Hiba bejelentési űrlap

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti részünkre, ha bármilyen probléma merült fel az aktiválás, vagy a kézbesítés során!

Kérjük, a megadni szükséges adatokat pontosan töltse ki!

  Kérjük, az alábbi gomb segítségével jelentkezzen be

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Mennyi garancia van a vásárolt szoftverekre? 

  A tőlünk vásárolt szoftverekre, típustól függően 6 hónap vagy 1 Év Garanciát, és élettartam jogi garanciát vállalunk.  

  Mire vonatkozik a garancia? 

  A szoftverek garanciája a felhasználás időszerűségét gyorsítja. Ugyan nincs megkötés a szoftverlicencek felhasználására, nincs időkorlátja, azonban így tudjuk kiküszöbölni azokat az eseteket, amelyek jogtalan felhasználásból és/vagy nem hivalatos aktiválási metódusok kapcsán kialakulható tiltásból fakadhatnak.

  Meddig tart a jótállási igénylés folyamata?

  Jótállási igényét a lehető leghamarabb, halogatás nélkül kezeljük. Minden esetben 24-48 órán belül kivizsgáljuk az esetet, és döntést hozunk. Amennyiben 24-48 órán belül sem történik változás, úgy legkésőbb 30 munkanapon belül (A bejelentést követően) lezárjuk a folyamatot. Általában cserélni szoktuk a problémás szoftvereket, vagy adott esetben visszafizetjük a teljes vételárat. A folyamat akkor a leggyorsabb, ha minden általunk bekért adatot és információt, hiánytalanul időben eljuttat részünkre!  

  Tájékoztatnak panaszom elbírálásának folyamatáról és a döntésről?

  Lelkiismeretesen dolgozunk panasza elbírálásán és igyekszünk Önt folyamatosan tájékoztatni panaszának elbírálásáról. Számunkra nagyon fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért ennek érdekében mindent meg is teszünk!