Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések - MasterKeys

Ha nem a MasterKeys-nél vásárol, úgy nem tudjuk garantálni a vásárolt szoftverlicenc minőségét és jogtisztaságát. A piacon lehet találni sokkal olcsóbb szoftver vásárlási megoldást, azonban a jogtisztaságot, az átláthatóságot, a megbízhatóságot egyetlen alacsony ár sem tudja pótolni! 

Minden megvásárolt szoftverlicenchez, az elektronikusan kiállított számlán (számlázz.hu által hitelesítve) kívül, szoftverlicenc tanúsítványt küldünk a licenc jogtisztaságának igazolására.
(Átruházási szerződés, mellyel igazolja a szoftverlicenc megszerzésének jogszerűségét.)
Amennyiben olyan helyről vásárol, ahol nem biztosítanak Önnek ilyen dokumentációt, sajnos nem garantálható a szoftver jogtisztasága, és könnyedén letiltásra kerülhet, tehát kidobott pénz.

Webáruházunkban pillanatnyilag 2 lehetőség van fizetés teljesítésére. 

Banki átutalással, illetve PayPal-on keresztül.

Banki átutalás: 
A korábban megszokott módon, az összeg megadásával (1Ft-os pontossággal), a közleményben pedig a rendelés számát, és a rendeléskor megadott nevet kell rögzíteni. 

A bankok között érvényben lévő 24 órás azonnali átutalás végett az összeg könyvelése maximum 2 óránál több időt nem igényel, így hasonlóan a PayPal fizetéshez, gyors kézbesítést tesz lehetővé. 

PayPal Bankkártyás fizetés: 

A PayPal rendszerén keresztül, amely 2020-ban is a legbiztonságosabb, és egyben világ szinten elismert online fizetési megoldás. 

PayPal fiók nélkül is igénybe lehet venni a szolgáltatást, egyedül a Bankkártya vagy Hitelkártya adatokra van szükség a tranzakció véglegesítéséhez, a fizetéshez. 

A vásárlót minden esetben védi a PayPal vásárlói védelme, így biztonságban van a az ön pénze minden esetben! 

A biztonságos vásárlói élményt, és a biztonságos fizetési módot nemzetközi SSL tanúsítvánnyal biztosítjuk webáruházunkban.

PayPal illetve TruestedSite certifikációk csak olyan webáruházak kaphatják, akik legalább 4 éves igazolt biztonságos és problémamentes vásárlói élményt, és vásárlói elégedettséget, illetve megbízhatóságot képviselnek, visszamenőleg igazolt módon. 

Vásárlói elégedettség 100%. Számunkra az ügyfél az első! 

Partnereink közül néhányan hozzájárultak ahhoz, hogy feltüntessük őket webáruházunk bizalmi szekciójában. 

Állandó partnereink közé tartoznak továbbá:

– Különböző Informatikai vállalatok
– Magyarországi Önkormányzatok
– Oktatási Intézmények
– Magán vállalkozások
– Ruházati és Divat áruházak 
– Építőipari vállalatok
– Viszont eladók

A felsorolásból és a referenciákból egyértelmű, hogy minden piaci szegmensnek biztosítunk szoftverlicenceket, 100%-os megbízhatóság mellett!

A tőlünk vásárolt szoftverekre, típustól függően 6 hónap vagy 1 Év Garanciát, és élettartam jogi garanciát vállalunk.  

A szoftverek garanciája a felhasználás időszerűségét gyorsítja. Ugyan nincs megkötés a szoftverlicencek felhasználására, nincs időkorlátja, azonban így tudjuk kiküszöbölni azokat az eseteket, amelyek jogtalan felhasználásból és/vagy nem hivalatos aktiválási metódusok kapcsán kialakulható tiltásból fakadhatnak.

Lelkiismeretesen dolgozunk panasza elbírálásán és igyekszünk Önt folyamatosan tájékoztatni panaszának elbírálásáról. Számunkra nagyon fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért ennek érdekében mindent meg is teszünk!

Az általunk forgalmazott szoftverlicencekre nincs kötelező érvényű időkorlát az aktiválásra / felhasználásra vonatkozóan. Bármikor felhasználhatóak tetszés szerint! Ugyanakkor fontos, hogy az 1 Év garancia időn túlmenően Önnek kell bizonyítania, hogy a szoftverlicenc felhasználási módja jogszerűen és megfelelően történt, egy felmerülő probléma esetén.

A rendelés leadását követően, minden esetben digitális formában kerül sor kézbesítésre. Nagyon fontos, hogy a rendeléskor megadott email címet pontosan adjuk meg, hiszen erre az email címre mennek a rendelésével kapcsolatos értesítések, illetve a vásárolt szoftverlicenc valamint az elektronikus számla és a jogtisztaságot igazoló szoftverlicencsszerződés.

Az OEM szoftverlicenc általában együtt a számítógéppel érkezik, azonban az Európai Unióban ezen licencek újra értékesítése is megengedett. Az OEM licencek kötődnek az alaplaphoz, egy számítógépen használhatók fel, és csak speciális módon választható le a hardverről. 

A RETAIL szoftverlicenc, hardverfüggetlen, és hordozható licenc, bármikor újra és újra felhasználható idő vagy aktiválási korlát nélkül, de csak annyi eszközön/PC-n amennyit a szoftverlicenc engedélyez. 

A szoftverlicencekhez minden esetben vagy hivatalos, a Microsoft szerverein keresztül elérhető letöltési linket biztosítunk, Microsoft fiók társítási lehetőséggel.

Bizonyos szoftvereknél a Microsoft nem biztosít külön letöltési elérhetőséget, ebben az esetben saját jogtiszta szoftverünket osztjuk meg ügyfeleinkkel, amelyek érintetlenek vírustól mentesek, beszerzésükre pedig jogtiszta körülmények között került sor. 

Ezen szoftverek csak a Webáruházunkban vásárolt szoftverlicencek igazolásával érhetők el. 

Partnereink

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0